Sajtószoba

Az alábbiakban találja a projekt kapcsán kiadott hivatalos híreinket, közleményeinket, valamint a projektről a sajtóban megjelent írásokat.


Sajtóközlemények

Árvízvédelmi védvonalak mértékadó árvízszintre történő kiépítése, védvonalak terhelésének csökkentése Felső-Tisza, Tivadari híd feletti szakaszon című KEHOP-1.4.0-15-2015-00006 azonosítószámú projekt

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló projekt fő célja az árvízvédelmi biztonság növelése a meglévő töltések fejlesztésével, magasításával és erősítésével, az árvízi kockázat csökkentése a Felső-Tisza vidékén élő emberek és javaik védelme érdekében.

Sajtóközlemény letöltése

Sajtóközlemény letöltése

Sikeresen lezárult az árvízvédelmi projekt a Felső-Tiszán, Tivadari híd feletti szakaszon

Sikeresen lezárult az „Árvízvédelmi védvonalak mértékadó árvízszintre történő kiépítése, védvonalak terhelésének csökkentése a Felső-Tiszán, Tivadari híd feletti szakaszon" cimű, KEHOP-1.4.0-15-2015-00006 azonosítószámú projekt. A Környezeti Energiahatékonysági Operatív Program keretében az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság alkotta konzorcium árvízvédelmi fejlesztések megvalósítására 13,6 Mrd Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült a kiírás keretében.

Sajtóközlemény letöltése
ovf fetizig

Copyright © Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság 2017